2273022760 Σάμος, Σάμου ladasmetaforiki@gmail.com
hero image


LADAS TRANSPORT
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΜΟΣΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

Η μεταφορική εταρεία LADAS TRANSPORT, έχει έδρα στο Πυθαγόρειο Σάμου και είναι από τις πιο έμπειρες εταρείες στις μεταφορές και στις μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις πανελλαδικά και προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε προσιτές τιμές.

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της μεταφοράς επί σειρά ετών, με αποτέλεσμα να έχουμε πλέον αποδείξει στους πελάτες μας ότι η υπόθεση της μεταφοράς μπορεί να γίνει με ασφάλεια, γρήγορα και σε λογικές τιμές. Αναλαμβάνουμε μεταφορές σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, από και προς τα ΝΗΣΙΑ αλλά και την ΕΠΑΡΧΙΑ.


Μετακομίσεις
Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μετακόμισης σας από το παλιό σπίτι σας στο καινούργιο με φροντίδα και με έμπειρο προσωπικό χωρίς να κουραστείτε.

Οδική μεταφορά - διακίνηση ξηρού φορτίου
Τα μικρά φορτηγά διανομής καλύπτουν κάθε ανάγκη των αστικών εμπορευματικών διανομών και τις μεταφορές ξηρού φορτίου.

Διανομές
Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά διαφόρων εμπορευμάτων και προϊόντων με συνέπεια, ασφάλεια και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές του χώρου!

Αποθήκευση
Διαθέτουμε και χώρο αποθήκευσης όπου μπορούμε να αποθηκεύσουμε το εμπόρευμά σας μέχρι την ημέρα που εσείς επιθυμείτε.

Φορτοεκφορτώσεις

 


ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οχήματα για εύφλεκτα εμπορεύματα 

Πλήρες φορτίο εμπορευματοκιβωτίων

Παράδοση «πόρτα-πόρτα»

Αποθήκευση, ανυψωτικά μηχανήματα, παλετοποίησης

Υπηρεσία διανομής

Συνεργασία με αξιόπιστο και οργανωμένο δίκτυο ανταποκριτών στο εξωτερικό, το οποίο μας βοηθάει να επιτύχουμε άμεση παραλαβή και φόρτωση των εμπορευμάτων με σκοπό την door-to-door τελική παράδοση στον πελάτη.

Μεταφορά κοντέινερ 

Μεταφορά οικοσκευής - Προσωπικά αντικείμενα - μοτοσυκλέτες & μηχανάκια  

 

____
Σας καλούμε

να μας γνωρίσετε από κοντά για να σας αποδείξουμε στην πράξη πως η LADAS TRANSPORT μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος της επιχείρησής σας!