2273022760 Σάμος, Σάμου ladasmetaforiki@gmail.com

 

Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Η μεταφορική εταρεία LADAS TRANSPORT ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια από τον παππού μας & συνεχίζει δυναμικά στο χώρο των μεταφορών.
Έχει έδρα στο Πυθαγόρειο Σάμου και είναι από τις πιο έμπειρες εταρείες στις μεταφορές και στις μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις πανελλαδικά και προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε προσιτές τιμές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, ο υλικο-τεχνολογικός εξοπλισμός μας και τα άριστα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε, σας εξασφαλίζουν την τέλεια συσκευασία και ασφαλή μετακόμιση του σπιτιού ή της εταιρείας σας.


Η συνέπεια, η αξιοπιστία μας & ο σεβασμός στον πελάτη, μας έχουν καθιερώσει στον χώρο, ενώ οι πελάτες μας εμπιστεύονται για τις αποτελεσματικές υπηρεσίες και την φιλική εξυπηρέτηση που πάντα βρίσκουν στην LADAS TRANSPORT.

 

 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της μεταφοράς επί σειρά ετών, με αποτέλεσμα να έχουμε πλέον αποδείξει στους πελάτες μας ότι η υπόθεση της μεταφοράς μπορεί να γίνει με ασφάλεια, γρήγορα και σε λογικές τιμές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Για να μεταφέρεται το προϊόν σας στη σωστή θερμοκρασία η LADAS TRANSPORT διαθέτει έναν ικανό στόλο από σύγχρονα ιδιόκτητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΦΙΛ

Η μεταφορική εταρεία LADAS TRANSPORT, έχει έδρα στο Πυθαγόρειο Σάμου και είναι από τις πιο έμπειρες εταρείες στις μεταφορές και στις μετακομίσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ